| Resimler | |
|
|
ee nası olmuş | Harika nerden buldun sen bunu yaww :lol!: | | 29% | [ 2 ] | Guzel olmus emeğe saygı :D | | 57% | [ 4 ] | eh işte bi şeye benzemiş :lol: | | 0% | [ 0 ] | brazz kotu olmus be kardes :| | | 0% | [ 0 ] | ıyy nerden buldun sen bunu midem kalktı :affraid: | | 14% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 7 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sunboyhero Admin
| Konu: Resimler Cuma Ağus. 10, 2007 5:00 pm | |
| | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler C.tesi Eyl. 08, 2007 8:03 pm | |
| o kart bana lazım cyber dark dragon a takcamda |
|
| |
cagatay Ra Yellow
| Konu: Geri: Resimler Çarş. Eyl. 12, 2007 6:30 pm | |
| banalazım deyil bende 3mısır tanrı kartı var | |
|
| |
cagatay Ra Yellow
| Konu: Geri: Resimler Çarş. Eyl. 12, 2007 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: Resimler Çarş. Eyl. 12, 2007 7:19 pm | |
| sahte olarak diosun di mi bende de war | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Çarş. Eyl. 12, 2007 11:01 pm | |
| ya o 3 mısır tanrı kartları dandik şimdi neden dandik olduğunu anlatıyom:
1.çizgi filminde,sinema filminde de var bunlar spell trap ten etkilenmiyo diyolar bağzen etkileniyo bağzen etkilenmiyo 2.o kartları üzerinde effect i yazmadığı için öyle sonsuz bi gücü falanda yok ve ra,slifer ın üzerinde hiç bi şey yazmadığı için advantec formatta yasak(ya soru işareti ve x000 var nerden belli olcak atk puanı yine obeliskin belli ama onunda yasak çünkü 8 yıldızdan sonrasının special summon olduğu için onda kaç tane canavar feda etceğimiz belli değil saçma) 3.ve kartların üzerinde altta japonca bu kart kullanılamaz sadece süstür diye yazıyo 4.japoncada effect i yazıyo yasakta değil japonyada çünkü o kadar güçlü değil ama burda(yani advantec formatta jopanca kart kullanmak yasak neden derseniz onlarınkinde sağ altta kutucuk var orda atk ve def puanları yazıyo sahte gibi gözüükülüyo yani burada)
sadeece bilgi vermek için sakın editleme sunboyhero tanrı kartlarını çok güçlü bi şey sanıyolar önceden bende öyleydim öğrenince anladım
bide bende tanrı kartı var diyenler yalan söylüyo çüünkü türkiyede hiç yok sadece yurt dışından 500$ a getirtirseniz olur ama 3 ü 500$ yani bende tanrı kartı var diyenler yalan söylüyo |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Çarş. Eyl. 12, 2007 11:19 pm | |
| ya sende akıl varmı ya chımeratech over dragon u çıkarcaktın ya çıldırcam ya bi gördüm yanımdaki herkesi dövcektimm nerdeyse sinirden allahallah ya cyber end dragon kalcak chımeratech over dragon çıkcak tamammı anladınmı çünkü ben senin anlamandan şüpe duymaya başladım lan bide herkes 6 tane koyuyo banada destınıy hero plasma yı koy bu canavarı tanıtıyım üyelere bu kart 3 tane canavar feda edilerek gelir normal summon yapılamaz atk puanı 1900 dür fe daha yeni ingilizcesi çıkmıştır herneyse bu canavar sahaya geldiğinde rakip sahadan bi canavarı seçer onun atk puanı bu canavara eklenir ama diğer cavara bi şey olmaz yani diğer canavarı atk puanı + 1900 diye düşünün d.hero plasma sahadayken hiçbir canavarın özel yeteneği çalışmaz ha bide istediği bi canavarın kontürolünü kendine alıyomuş onun japonca adı D.HERO Bloo - D her konuda bilgi vermeyi severim http://yugioh.wikia.com/wiki/Destiny_Hero_-_Plasma kartın linkini yazdım girer bakarsınız |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: Resimler Perş. Eyl. 13, 2007 10:45 am | |
| (Hell)Zane truesdale bak gercekten sinirleniyorum lutfen artık daa az yere yaz ccunku kurallara bakarsan aynı ifadeyi içeren mesajların iki kere veya daha fazla yazmak uyarı gerektirir son kez uyarıyorum sadece 1 kez yaz tiger ı koyduumda saat 10 ciwarıydı dun de 4bucukta kalkmıstım braz uyku sersemiydim o yuzden karıstırdım ayrıca d-hero plasma boosterlardan ya da structure lardan ya da deck ten falan cıkana dek onu koymayacaım şimdi en yeni canawarlar olarak TAEV i bilirim o yuzden daa resmi olarak cıkmamıs olan tinleri gosterip koy bunu deme kart sececeksen bu siteden sec : http://www.tcgs.pl/yugioh/cse/en | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Perş. Eyl. 13, 2007 3:14 pm | |
| ya sen sadece bana chımeratech over dragonun çıkarıp yerine cyber end i koycan ve bide 6. kart olarakda destıny hero plasma yı istiyom başka bi şey değil yani |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: Resimler Perş. Eyl. 13, 2007 3:18 pm | |
| plasma hem fazla guclu hem de ogc de war tcg ye daha cıkmadı baska bi kart secemez misin | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Perş. Eyl. 13, 2007 7:36 pm | |
| |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: Resimler Cuma Eyl. 14, 2007 12:51 pm | |
| lutfen baska bi kart sec o cok guclu | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Cuma Eyl. 14, 2007 1:43 pm | |
| hayır ya başka seçmicem allahallah onu alcam o kadar |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: Resimler Cuma Eyl. 14, 2007 2:13 pm | |
| neden canım haksız şey sende normal kartlar olsa karsındakinde sadece d-hero plasma gibi çok guclu canawarlar olsa ne derdin hayır lutfen adil davran we baska bi kart sec | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler C.tesi Eyl. 15, 2007 5:47 pm | |
| hayırya o kadar da güçlü değil ya bi lightning vortex bile öldürür onu sizde destenize ona göre kart alın zaten çok güçlü olsaydı yasaklanırdı o kart beni ilgilendirmez ondan daha güçlü daha çok kart var haaaaaaaaa sendede relinquısed var hem yasak hemde d.hero plasmadan güçlü yaaaaa bana o kartı vermiyorsan sende çıkar o kartı destenden |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Paz Eyl. 16, 2007 12:36 am | |
| ya şu uyarı yazısını kaldırsana ya artık her yere yazmıyom sadece buraya yazıyom anladım hatamı |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: Resimler Paz Eyl. 16, 2007 11:56 am | |
| tamam uyarıyı kaldırıyorum ancak bi daha aynı şey olursa 2. uyarıyı koyarım dogrudan ok | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Paz Eyl. 16, 2007 3:43 pm | |
| d.hero plasma yı bana vermiyorsan thousand-eyes restrict i ver o zaman nerdeyse aynı effeck lere sahipler ama d.hero plasma daha iyi hemde yasak değil 2 sinden biri ver başka kart olmaz |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: Resimler Paz Eyl. 16, 2007 10:00 pm | |
| ya sunboyhero seni çok uğraştırıyom ama bide mystical space typhoon yerine herpi's fider daster istiyom o daha çok işime yarıyor o olmazsa heavy storm da olur hem o yasak değil |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: Resimler C.tesi Ekim 20, 2007 11:04 am | |
| ayrıca 6 kart için dp yetmez giriş delini kazanacn | |
|
| |
| Resimler | |
|