| tum sınıflar için extra puan sorusu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sunboyhero Admin
| Konu: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 11:30 am | |
| ewt bu uc bosluu dolduran 150dp alacak: 1black illusion ritual .............. yı caırmak için kullanılır.30 dp 2cyber end dragon ............+...........+............ nın birleşimidir 30dp 3 Kara buyucuyu sahaya tribute siz caırmanın bi yolunu yazın ? 90dp herhangi 1-2 soruyu da yapabilirsin
En son tarafından Çarş. Eyl. 12, 2007 1:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 11:47 am | |
| 1black illusion ritual relınquıshd çğırır 2cyber end dragon= cyber dragon, cyber dragon, cyber dragon | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 11:55 am | |
| dp lerin werildi ama en deerli soru hakkında bi fikrin war mı ipucu: yıldızlarla ilgilenin | |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 11:58 am | |
| buldum ultimade ofering trap kartımı | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| |
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 12:51 pm | |
| duralım sanırım onun efecet şöyle bu kart elemental hero kartı mezarlığında feda ederek çağıra bilirsin ingizce anlamaya çalıştım | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 12:55 pm | |
| ama onu caırmak için ne yapabilirsin elinde baska bi canawa<r yoksa cevabı soyluyim mi cewabı soylersem soruyu deiştiririm | |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 1:05 pm | |
| söyle değişsin çünkü yugioh öğenmek için | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 1:32 pm | |
| cost down kart ı ile bi tur boyunca elindeki kartarın lewelini 2 yıldız dusurebilrsin bu sayede 5 yıldızlı necroshade i caırabilirsin ama necroshade elinden atılırsa -5-6... yıldızlı canawraları tributesiz de caırabilirdin bu da olabilirdi cewap neyse yeni soruyu editliyorum en ustekine | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 2:48 pm | |
| de fusion wave motion la 1000 can puanı vererek drak magıcıan ı spacial summon yapabiliriz ve cyber end dragon 3 tane cyber dragon nun birleşimidir zaten benden iyi bilen yoktur bunu çünkü her duelloda yapıyorum neyse black illision ritual i relinquıshd ı çağırır dark magician dışında hepsi söylenmişti ama olsun onada şükür |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Eyl. 12, 2007 4:05 pm | |
| 60 dp ekleyebilirsin ama kara buyucuyu caırmak için o kartı kullanamazsın istersen resmini falan gosterim o kart bende war cunku difussion wave motion boyle yazılıyo we dediin işe yarayan kartın adı farklı | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Perş. Eyl. 13, 2007 12:08 am | |
| lan salak o kart ile 7 level veya daha üzeri bi spell caster ı 1000 can puanı vererek special summon yaparsın sen benden iyimi bilcen şu an kart elimde ve kartın adıda öyle değil diffusion wave-motion işte yazılışı tam olarak böyle ama ben bi yanlışlık yaptım dark magıcıan değil 7 level ve üzeri bi spellcaster ı oyuna çağırıyomuş bunuda bilmiyosan öl allah rahmet eylesin zuhahahha o kadar adminsin daha kartın özel yeteneğini bilmiyo hadi aklında tutamadı diyelim ingilizce bilmiyo geriiiiiiiiiii |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Perş. Eyl. 13, 2007 10:58 am | |
| artık uyarıyı hakettin ama bak sen cok ii bilion ya kartı al bak resmi : bak işte bu da ing. acıklaması sen cok ii ingilizce biliyon ya hani al bakiim cewir (merak ediyorum nerenden uydurdun special summon lafını hani burda da yazmıyo ): Pay 1000 Life Points. Select 1 Level 7 or higher Spellcaster-Type monster on your side of the field. During this turn, only the selected monster can attack and it attacks all monsters on your opponent's side of the field. The effects of Effect Monsters destroyed by the selected monster in battle cannot be activated.
al bak bu da benm tarafımdan cewirilmiş hali : 1000 hayat puanını ode. Senin sahandaki bir spellcaster turunde lv7 weya daa fazla lv li olan bi canawarı sec (cağır dememiş sahandakini sec demiş bak)Bu tur sadece senn sectiin canawar saldırabilir we rakibinin sahasındaki her canawara saldırabilir.Bu canawar tarafından yokedilen efekt canawarların efecti yok olur. yok bu kadar kapak yeterli mi diye soruyom lutfen bilmeden her ağızına geleni soyleme | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Paz Eyl. 23, 2007 12:36 am | |
| pardon ya ben yalış biliyomuşum effecy ini özür jaden a sorudum o öyle değil dedi ama bi kart varya sinemadada çıktı adını unuttum dark magıcıan sahadayken onu oynuyon dark magıcıanı specıl summon yapıyon ona da hayır diyosan yuhhhhhhhhh msn den filmi atarım ordan bakarsın |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Ptsi Eyl. 24, 2007 3:51 pm | |
| ya film the movie miydi yugiohun bende var cd falan | |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Ptsi Eyl. 24, 2007 3:53 pm | |
| hatırladım dark macigian girl sahadayken felsefe taşı ile special summon yapıyodu ingizce adı ne ya | |
|
| |
(hell)za Misafir
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Salı Eyl. 25, 2007 2:10 pm | |
| ewet yu-gi-oh movie adı ama bana hala sunboyhero puan eklemedi ya filmde varya kaiba yla yaparken darkmagician girl sahadayken bi kart oynuyo ya darkmagicianı saha sürüyo direk işte o |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Salı Eyl. 25, 2007 2:55 pm | |
| chose one kartıyla ben o kartlada çağırdım ama ne işe yaradını bilmiyorum bakmadım.bukadar niye bekledim o kartın resmini joey pc den aldım babamın bilgisayarında vardı o kart | |
|
| |
yamio game master Öğrenci Adayı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Çarş. Ekim 03, 2007 12:04 am | |
| dark magican girl ile shage ston oynarsak otomatikman gelir cyber end drgon için 3 cyber dragon.yoksa da 1 cyber 2 tane hax lerde olur ilk soruya bakmak bile istemiyom.tanbikide black solider çağırmak için | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Cuma Ekim 05, 2007 5:07 pm | |
| - yugi304 demiş ki:
- chose one kartıyla ben o kartlada çağırdım ama ne işe yaradını bilmiyorum bakmadım.bukadar niye bekledim o kartın resmini joey pc den aldım
babamın bilgisayarında vardı o kart yugi304 guzel kart secimi ama1/3 oran war we ben kesin olarak ima etmiştim gerci bnunu yazmamak bnm sucum bu yuzden en yeni uyemiz we sen 150 ser dp aldınız imzanıza ekleyebilirsiniz | |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Cuma Ekim 05, 2007 7:12 pm | |
| 150 mi sen ekledin diğer soruları 90 almam gerekir | |
|
| |
yamio game master Öğrenci Adayı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu C.tesi Ekim 06, 2007 10:45 am | |
| yeni üye filanda bide bizim şu işi halletsek. ayrıca ben bilmiyom nasıl kart koyulcağını.ayrıca o 3 kartta bende vardı ordan bildim dark magician dark magician girl shage ston ayrıca yugioh türkede üye oldum yeni. bi yardım :'( pls | |
|
| |
çağrı Ra Yellow
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Cuma Şub. 01, 2008 11:58 am | |
| | |
|
| |
yugi304 Mudur yardımcısı
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Ptsi Şub. 04, 2008 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Sunboyhero Admin
| Konu: Geri: tum sınıflar için extra puan sorusu Perş. Şub. 07, 2008 11:52 am | |
| - yamio game master demiş ki:
- yeni üye filanda bide bizim şu işi halletsek.
ayrıca ben bilmiyom nasıl kart koyulcağını.ayrıca o 3 kartta bende vardı ordan bildim dark magician dark magician girl shage ston ayrıca yugioh türkede üye oldum yeni. bi yardım :'( pls uzun bi suredir yoktum geldim gordum haletmeye calısacam yamiocum gamecim mastırcım (hangisini soolesem ) we çağrıcım (bak bu sefer bi tane ) kart koymak we dp yi gostermek için once kart dukkanı bolumunden (bazen soran oluyo bedava mı diye biz gercek kart satmıyoz sadece resimlerini koyuyoz (bi nevi korsan ) o yuzden bedava (şimdilik bedava şaka lem durun ) ) nese konu sapıyo baska yerlere kart dukkanından 5 tane kart secmen gerekio ondan soora bn bunları imzana koyuyom (artiz admin modeli ) soora o kartlarla 5 tane olan bnle rpg duellosu yapıosun kuralları sitemizin duello kurallarından ogren sonra bilmiodum olayı olmasın yensen de yenilsen de duello sunuda dp kazanıcaksın onu da imzana bizzat bendeniz koyacak butun sorulara cewap werdiysen kart isteklerine bakcam şimdi | |
|
| |
| tum sınıflar için extra puan sorusu | |
|